• 631
    4 eylül 2024 tarihi itibariyle daha yüksek sesle söylenmesi gereken çağrıdır.

    yönetim avrupa için liste teslimlerinin sonuna yaklaşırken önce hermoso gibi yüksek maliyetli bir sol stoperi transfer etmeye çalıştığımızı herkese bildirmiş, sonra bu transferi başaramamıştır. bu ne demek, takımın sol stoper ihtiyacı var demek. bunun üstüne yönetimimiz ne yapmıştır? gidip napoli’de kadro dışı kalan victor osimhen’i transfer etmiştir. üstüne takımın minimum 20 skor katkısı garanti ve avrupa listesinde yerli sayısında elini rahatlatacak bir oyuncusunu da kavga dövüş satıp yerine herhangi bir oyuncu da teansfer etmemiştir.

    geçen sezon devre arasında takımdaki sağ bek ve sol bekleri takımdan gönderip yerlerine herhangi bir transfer yapmamışlardı hocanın talebine rağmen. avrupa listeleri teslimi sonrasında çıkan yangından korkup panikle kalan oyunculardan derrick köhn transfer etmişlerdi ve avrupadan elenmemize doğrudan sebep olmuşlardı kadro planlamasının içine ederek.

    bu sene de aynı şekilde önce hocaya ve basına bütçe yok diye yalan söyleyip şampiyonlar şigi öncesi transferleri sarkıtarak yaptılar ve 30 milyona yakın bonservis ödediğimiz iki transferimiz olmasına rağmen ikisi de ön eleme maçlarına hazır halde çıkamayacak şekilde transfer edildi.

    sonrasında elenince panikle sikbaştan kadro kuracak gibi takımdan bir sürü oyuncu göndermeye başladılar, yerilerine ise nicelik olarak karşılayacak transferler yapmaktan yine aciz kaldılar.

    osimhen gibi imkansız bir transfer yapmış olsalar da bu tamamen bi piyango zaten ki bu transferde menajerlerin ana faktör olarak etkin olduğunu hepimiz biliyoruz.

    gelinen noktada takım planlaması olarak ağır batırmış bir takımız, ne oynayacağımız belli değil.

    bu yönetim geçen sene devre arasından beri sadece oklar kendilerine çevrilince saçma sapan transferler yapıyorlar, herhangi bir akıl zeka yok transferlerinde de.

    2 sene önce görece dengeli olan bir takımı alıp bu kadar dengesiz ve ne oynadığı oynayabileceği belirsiz bi hale sokmak için cidden kulübün başarısız olmasına çalışmak gerekiyor.

    fahiş kontratlar ile yapılan skandal ve rezalet bir yaz transfer dönemi sonrasında öuhtemelen önce hocayı yiyip sonra da kendileri koydukları parayı alır almaz tüyecekler zaten.

    elimizde ise koca bi maaş yükü olan ama asla bunun karşılığını sahada gösteremeyecek bir takım olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın