resim
Victor James Osimhen
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:25
Boy:1.86
Uyruk:Nijerya
  • 475
    şimdi sıra devamını getirmekte. hem sportif başarı hem ekonomik olarak yükselme hem de yüksek kalibrede transfer hedefleri ile hep daha fazlasını istemeliyiz ve yapmalıyız.
    bu transfer açıkça galatasaray’ın avrupa gözündeki konumunu işaret eden bir transfer oldu.
    victor osimhen bugün itibariyle mbappe’den doğan boşluğu doldurması düşünülen bir adam.
    bir daha böyle bir transfer yapmalıyız diye söylemiyorum. böyle bir şey şu anki şartlarda imkansız. piyango. ama artık orta üst kalitede hala verecek şeyi olan yıldızlara gitmeliyiz.
    bunu yapacak ekonomik yapıyı ve dolayısıyla dominasyonu kurabileceğimizi düşünüyorum.
    her sene çeyrek final yapan bir cimbom’a kim gelmez ki. harika bir ekonomik yapı da oluşur.

    osimhen’e dönecek olursak inanılmaz bir transfer. yazarken hala inanamıyorum geldiğine. galatasaray bir avrupa turnuvasında boy gösterecek ve bu turnuvanın en pahalı futbolcusuna sahip. messi’li barça’nın şampiyonlar ligi oynadığı ve doğal favori olduğu sezonlar gibi. çok iyi reklam oldu. bu galatasaray’ımızın roma, sevilla, lazio, marsilya, lyon hatta porto ve benfica gibi takımlara ben sizin üst klasmanınızdayım deme transferidir. elit takımlara da hemen arkanızdayım mesajıdır. drogba, sneijder, daha eskiden jardel, hagi gibi transferlerdendir. drogba bizden sonra çelsi yaptı. sneijder gerard’lı liverpool’a gitmedi bize geldi falan. turkish giant demelerinin asıl sebebi bu işte.
    avrupa birliğine üye bir ülke olsaydık bayern gibi bir şey olmamız işten bile değildi bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın