resim
Victor James Osimhen
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:25
Boy:1.86
Uyruk:Nijerya
  • 474
    psg osimhen ile anlaşmasına rağmen, napoli’nin 100 milyon euronun üzerinde bir ücret talep etmesi üzerine görüşmelerden çekildi. zaten napoli yaz boyunca son günler hariç 120 milyon euro'da epey ısrarcıydı. psg beklemedi ve bu iş olmadı.

    al-ahli, osimhen ile 80 milyon euro üzerinde anlaşma sağladı. ancak napoli, aynı takımın toney'e verdiği bonservisi görünce işi yokuşa sürdü. taleplerini artırdı ve bu iş de olmadı.

    sonra chelsea, oyuncuyu önce kiralık, ardından zorunlu satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katmaya çalıştı. ancak osimhen buna yanaşmadı. pakette lukaku da vardı. napoli lukaku'ya 30 milyon euro ödedi. osimhen kaldı. üstüne osimhen chelsea'ye gıcık kaptı. artık ileride de gitmez.

    oyuncunun psg işi olmadı, arap işi olmadı, chelsea işi olmadı, kadro dışı kaldı, kadro dışı kaldıktan sonra yine bir yere gitmemekte direndi. transfer dönemi çoğu ülkede kapandı. gidebileceği 4-5 ülkenin transfer penceresi açık iken galatasaray devreye girdi ve 24 saatten daha az sürede işi bitirdi. buna tam olarak fırsat transferi deniyor işte. fırsatın ötesinde yüzyılın piyangosu.

    bu topraklar daha önce çok yıldız gördü. ama hiç 100 milyon euroluk yıldız görmedi. keyfini çıkar galatasaray taraftarı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın