resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3343
    bitiriciliği ve şut yeteneğinde ciddi problem olan ve saha içinde tembelliğini gözlemlediğimiz saha dışında da tembel olduğunu röportajlardan bildiğimiz santrafor oyuncumuz.
    ancak bu çocuğun yabana atılmayacak bir konusu var ki bu da doğal yeteneği olması.. gerçekten çok iyi bir top tekniği, top kontrolü ve çalım yeteneği var. kendisi bence kesinlikle santrafor değil hatta daha iddialı konuşucam, olamaz. bununla birlikte bu arkadaş bence daha mevkisini bulamadı.

    sol kanat forvet mevkisinin bu arkadaşın skill set'ini düşündüğümde kendisi için en ideal mevki olduğunu düşünüyorum. oyuncunun profesyonelliği maalesef ki büyük bir sıkıntı ve kesinlikle ümitli değilim ama kerem aktürkoğlu gibi önemli bir silahı kaybettiğimiz ve muhtemelen kanat transferi yapamayacağımız ya da bir tane alacağımız bu dönemde bu arkadaşın profesyonel futbolcu olduğunu hatırlama ihtimalini temenni ediyorum.

    denklemde çok fazla düşünülmeyen yusuf demir ve bu tembel kardeşimizin x faktörü olmasını hiç zannetmiyor olsam da umut ediyorum. inşallah bu fırsatı akıllıca kullanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın