resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10653
    en azından şampiyonlar liginde destekleyecek bir takımımız oldu. yemin ediyorum moskova 20 verse belki biz daha fazla kazanırdık ama üzülürdüm. benfica, kerem için hakettiği bir takım. düzenli şampiyonlar ligi oynuyorlar. ayrıca lig olarak da bence uygun. umarım güzel bir avrupa kariyer başlangıcı olur. desteğimiz kendisiyle.

    inşallah ama inşallah eksikliğini hissetmeyiz. yerini doldururuz. 3 sene +10 gol, asist yapmış yerli futbolcuyu çöp yapan, eleştirenlere ne denir bilmiyorum. adam bedavaya geldi. 2 şampiyonlukta net katkı verdi. ilk 11 oyuncun. üstüne 12 milyon euro para kazandırdı. kulüp tarihindeki en pahalı 6. satışın. ndiaye, bruma ve marcao için bonservis ödedin, kar miktarına baktığın zaman, boey, arda, kerem diye gidiyor. kulüp tarihinde sana en fazla para kazandırmış 3. futbolcun.

    keşke daha sorunsuz ayrılsaydık. taraftarın, kerem'in, yönetimin herkesin müşterek hataları oldu. yine de kanlı bıçaklı ayrılmadık. keşke son güne kalmasaydı, güzel bir vedalaşma yaşasaydık. kısmet, bundan sonra şampiyonlar liginde tutacağımız bir takım var en azından. her maç gol ve asistlerini bekleyeceğiz. allah yolunu açık etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın