• 23
    kerem aktürkoğlu'nun gidişiyle türkiye'de yetişmiş oyuncu sayısında yaşadığımız problem ikiye çıktı. zaten hali hazırda altyapıdan yetişen oyuncuda problem yaşıyoruz. kalede taraftarın burun kıvırdığı batuhan kanatta ve orta sahada oynayabilen yunus mevcut. türkiye'de yetişen elimizde sadece abdülkerim ve barış alper mevcut. bu haliyle bildirebileceğimiz liste 21 kişiye düşüyor. sakatlığı ve cezasıyla bu durum bize sorun yaşatır. örneğin ilk maçlarda muslera ve icardi olmayacak, sanchez dönebilir mi belli değil.

    bu sebeplerden dolayı alt yapıdan yetişmiş oyuncu şartını tamamlayacağımız düşünüldüğünde iki adet türkiye çıkışlı oyuncuyu takımımıza katmamız şart görünüyor. bunun için en muhtemel senaryo sol stoper ve ikili forvete uygun yusuf yazıcı gibi görünüyor. ayrıca ortasaha ve sol kanata da takviyeler gelebilir deniliyor. bu takdirde tabloyu toparlayacak olursak şöyle bir resim çıkıyor karşımıza;

    muslera, günay, batuhan,
    abdülkerim, nelsson, sanchez, sol stoper, kaan, metehan
    barış alper, jelert
    jakobs, sol bek,
    torreira, sara, mertens, berkan, demirbay, orta saha, yunus
    icardi, osimhen, batshuayi, yusuf yazıcı

    transferin son günü flaş transferin üstüne 3 4 tane daha transfer yapılır mı bilmiyorum ama yapılırsa inanılmaz bir kadro dönüşümü yapılmış olacak. mevcut taktikten koparak 3-5-2'ye uygun bir yapılanmaya gidilmiş olacak. ayrıca avrupa ligi için 23 (metehan yaşı gereği ayrıcalıklı ama onu da sayarsak 24) kişilik kadro bildirilmiş olacak.

    bu sene kısıtlamalara takılmadığımız bir liste olması dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın