• 943
    bu ay yayınlanacak galatasaray dergisinde güncel bilgiler edinebileceğimiz mabedimiz.

    --- alıntı ---

    yapımı hızla devam eden yeni stadımız türk telekom arena inşaatında önemli bir adım daha atılıyor.

    yukarıya iki parça halinde kaldırılıp monte edilen ve kaynaklanan ilk çelik çatı makasının ardından ikinci makasın yukarıya kaldırılmasına başlandı. ilk parçası kaldırılan çelik çatı makasının ikinci parçasının kaldırılma işlemleri devam ediyor. bu parça da yukarı kaldırıldıktan sonra montaj gerçekleştirilip iki parça kaynaklanacak.

    bu gelişmelerin dışında inşaat alanında diğer çalışmalar da yoğun bir tempoda yürütülüyor. loca katları tamamlanmak üzere olan türk telekom arena'da alt-orta tribün prekastlarının imalatları da devam ediyor.

    türk telekom arena ile ilgili tüm yeni haberler, galatasaray stat komitesi başkanı ışın çelebi, türk telekom arena proje müdürü sarper ünlü, stat aş. genel müdürü ebru köksal, türk telekom arena operasyon genel müdürü noel jeffs ve stadımızda loca ve vıp koltukların pazarlamasından sorumlu ısg firmasının ceo'su andrew hampel ile gerçekleştirilen röportajlar galatasaray dergisi'nin haziran başında yayınlanacak olan haziran-temmuz sayısında galatasaraylılar ile buluşacak.

    galatasaray taraftarları için özel olarak zengin bir içerikle hazırladığımız "türk telekom arena dosyası" yeni stadımıza dair tüm soruları cevaplıyor.

    --- alıntı ---

    http://www.galatasaray.org/...arena/haber/7082.php
App Store'dan indirin Google Play'den alın