resim
Victor James Osimhen
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:25
Boy:1.86
Uyruk:Nijerya
  • 174
    2 gün önce al-ahli takımına 100 milyon euro bonservis bedeli + 40 milyon euro yıllık maaşla imza atmak üzereyken napoli'nin +5 milyon euro istemesi üzerine yüzünden transferi gerçekleşmemişti.

    suudi arabistan'da transfer dönemi bugün kapanıyor artık oraya gitmesi çok zor.

    aslında osimhen'in başkan ve taraftarla geçen sezondan beri arası epey açık, al-ahli transferi gerçekleşmeyince osimhen'in başkanla ciddi şekilde kavga ettiği haberleri çıkmıştı.

    napoli başkanı aurelio de laurentiis çok fevri ve garip bir adam. öyle ki osimhen gibi bir adamı sırf anlık sinirle bedelsiz olarak kapı önüne koysa şaşırmam.

    osimhen'in geçen sezondan beri napoli'den ayrılmak istendiği biliniyor fakat yetenek olarak dünyada ilk 5 santrafor arasına girebilecek olan bu adamı her şeye rağmen şampiyonlar ligi oynamayacak bir takıma getirebilmek inanılmaz bir iş olur.

    napoli ile kiralık anlaşmasına varıldığı haberleri muhtemelen doğrudur fakat burada iş osimhen'in kafayı kırıp, tüm gemileri yakıp galatasaray'a gelmesine kalıyor. yani napoli ile anlaşmamız transferinin bittiği anlamına kesinlikle gelmez. ha olursa türkiye tarihinin en büyük transferi olur, net bir şekilde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın