• 1104
    okan hocanın üçüncü yılında bile bu eksiklik yaşanıyor. tabii ki sorumlusu hocadır. kendisini seven ve kendisine saygı duyan biri olarak söylüyorum.

    19 - 22 yaş aralığında genç bir yetenek olabilir, 30’unu geçmemiş ne vereceği belli bir tecrübeli olabilir. okan hoca istediğini aldırtabilir.

    tabii ki gidip dünya yıldızını alamazsın ama almanya, fransa, belçika gibi ülkelerin orta sıra takımlarının yaptığı transferleri yapabilirdik.

    önemli olan bizim ne düşündüğümüz ve ne istediğimiz. artık öyle bir seviyeye geldim ki ölümü gösterip sıtmaya razı ettiler beni.

    6 numara gelse lucas’ı sara’nın yanına alıp güzel üçlü olurduk diyordum. hem pres baskımız kaliteli olurdu hem de orta saha dirençsiz kalmazdı.

    8 numara gelse lucas ortalarında olur. sağında sara solunda yeni transfer olur. orta sahayı kalabalık tutar, yol geçen hanı yapmayız diyordum.

    hepsinden vazgeçtim. on numara diyorlar. ona bile sesimi çıkarmıyorum. bari mertens’e yük binmez diyorum.

    adamların elinde sağlam 4 - 5 tane orta saha varken hâlâ oraya transfer yapıp alternatifsiz bırakmıyorlar. biz takıldık kaldık bir ikili orta saha mevzusuna. sonra biraz fizikli adam görünce takım düşüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın