• 1103
    30 yıldır izlediğim her maçta önce rakip takımın orta sahasına bakarım, bizim orta saha rakibin orta sahasına üstünlük sağlayabilecek mi diye. bu alışkanlığı futbol hakkında bir şey bildiğimden değil, izleye izleye çıkarımlar yaparak edindim. şimdi takımımıza bakıyorum ,vallahi billahi bu orta ikili ve hatta mertens ile birlikte 3'lü rakip takımın orta sahasına üstün gelebilir diyemiyorum.

    okan-suat-emre üçlüsünü izledim. bu üçlüye ümit davala katıldı, tugay katıldı, ergün penbe katıldı. melo-selçuk ikilisini izledim. emre çolak-melo-selçuk-engin baytar + elmander'in kurduğu dominasyona şahit oldum. melo-selçuk-hamit + sneijder'i gördüm. yahu şu kombinasyonlara bakınca, gerçekten şu anda orta sahada biz yokuz.

    fiziksel dezavantajlı (elbette çok büyük başka artıları var) torreira, defansı ve fiziksel kapasitesi sınırlı sara ve 38 yaşındaki mertens ile bu iş olmaz. bunu 30 yıl önce futbola gönül vermiş halim de söylerdi, şimdi de söylüyorum. bunu bütün taraftarlar söylüyor, yorumcular söylüyor, tek hobisi futbol izlemek olanlar söylüyor. ama anlayamıyorum neden teknik ekip bunu görmüyor? neden yönetim bu hataya dur demiyor?
App Store'dan indirin Google Play'den alın