resim
Ismail Joshua Jakobs
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Bek
Yaş:25
Boy:1.84
Uyruk:Senegal
  • 211
    maliyet olarak ve bile bile lades olması açısından galatasaray tarihinin en rezil transferlerinde kafaya oynayacak transfer.

    oyuncunun inanılmaz bir potansiyeli mi var? hayır. peki ne var?

    lig 1, bundesliga ve avrupa kupası seviyesinde toplam 7743 dakikası var. o da yaklaşık 86 tane 90 dakikalık maç eder. 25 yaşındaki adamın 86 tane 90 dakikası var. şaka gibi değil mi?

    bitti mi peki? bitmedi. adamın sakatlığa yatkınlığı var. şu kısacık dandik kariyerindeki son 4 senede 39 tane maçı da sakatlıktan kaçırmış.

    bitti mi? bitmedi. oyuncunun alkol problemleri var. çoğu kaynak alemci ve alkol düşkünü olduğunu belirtiyor.

    peki saha içinde nasıl? hücumu son derece kısıtlı bir kere. 3-5 maç sonra kazma muamelesi göreceğini şimdiden söyleyebilirim. ayrıca bek için uzun sayılacak 1.84 boyuna rağmen hava toplarında başarısız. yani öyle bir takımız ki, ayda yılda bir uzun oyuncu alıyoruz o da hava toplarında aciz.

    biz bu oyuncuya yaklaşık 10 milyon euro bağladık. tıpkı dinamo kiev'in belhanda'dan parasını kurtarmak için arandığı günlerde hızır olarak yetiştiğimiz gibi monaco'ya da hızır gibi yetiştik.

    kimse kusura bakmasın, açık açık itham ediyorum; bu transfere onay veren scout da isteyen teknik ekip de futbolcudan anlamayan cahildir. bunu transfer eden yönetici de komisyoncudur. isterse gelip 3 gün sonra harikalar yaratsın, galatasaray gibi bir kulübün bir bek oyuncusuna bu kadar para verip de bu kadar riskli adam getirme lüksü yok!
App Store'dan indirin Google Play'den alın