• 1095
    her gün onlarca entry ile eksikliği belirtilen ancak transferin bitimine kısa süre kalmasına rağmen hala bir öncelik görülmeyen bölge. 31 ağustos 2024 adana demirspor galatasaray maçı'nda dahi hava topu ve ikili mücadele kazanma gibi istatistiklerde yerlerde sürünen bir takım vardı. hava topu kazanma ve ikili mücadele kazanma... kazanma. yerden ve havadan top kazanamıyor senin orta sahan. savaşamıyor, rakibi bezdiremiyor. rahatsız edip, ürkütemiyor da. her tür rakip bu anlamda bir dirençle karşılaşmadığından delip, geçiyor seni. işin daha komiği, okan hoca aylardır orta saha için yaratıcı bir oyuncu istediğini söyledi durdu.

    --- alıntı ---
    okan buruk: "teknik kapasitesi yüksek, gol atabilecek ve kreatif olan bir orta saha oyuncusu kadromuza katmak istiyoruz.
    --- alıntı ---

    young boys'a paket olduktan sonra da takım savunmamız kötü, iyileştirmemiz gerek dedi.

    --- alıntı ---
    okan buruk: "defans oyuncularımız daha çabuk forma girmeli. bu çok açık, bu çok net. geçen sene yine play offlarda aynı sıkıntıları yaşamıştık. bir kişinin, iki kişinin yaptığı değil. bu takım savunması."
    --- alıntı ---

    bu ne yaman çelişkidir? al savaşçı bir 6 numara o zaman. ama yok, neden? çünkü taraftarla inatlaşmak, söylediğinden geri atmamak daha önemli.

    eşofmanlı şevket hoca gibi biz bunu istatistikle anlattık, düz anlatımla anlattık, görsellerle anlattık, daha nasıl anlatalım?

    (bkz: ball winning midfielder)
    (bkz: tenacious midfielder)

    edit: okan hoca'nın söylemleri/alıntılar eklendi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın