• 1094
    sorun şu ki biz 4-2-3-1 oynamıyoruz. biz 4-2-4 oynuyoruz. bu taktikle adam yiyen orta saha bile gelse sorunumuz düzelmez.

    mertens bir forvet oyuncusu, ofansif orta saha değil. biraz pres yapıyor diye bu onu orta saha oyuncusu yapmıyor. kerem ve barış da, orta saha sol, orta saha sağ diye tabir edebileceğimiz oyuncular değil. kerem ve barış ile orta sahada oyun kuramazsınız. topu gezdiremezsiniz. bu oyuncuların ikisi de kanat forvet.

    bu nedenle okan buruk'un 4-2-4 taktiğiyle orta sahamız bomboş kalıyor. sorunu da yanlış yerlerde arıyoruz. 4-2-4'ün defosunu prime n'golo kante de kurtaramaz, kerem aktürkoğlu yerine messi de oynasa da kurtaramaz. messi de hücumda top kaybeder, kante de tek başına her yere yetişemez.

    oysa 4-3-3

    ---kerem--------icardi-------barış------
    ----------sara-------------torreira-------
    -----------------demirbay----------------
    -transfer---sanchez--nelsson----jelert--
    -----------------muslera-----------------

    4-1-4-1
    ------------------icardi-------------------
    --kerem-----sara------torreira----barış-
    -------------------kaan------------------
    -transfer---sanchez---nelsson---jelert--
    -----------------muslera-----------------

    ile bu takım çok daha verimli oynar. top bizdeyken kaan'ı geri çekip kerem barış'ı en uca atıp bekleri öne çıkararak rahatlıkla 3-4-3'e de dönebiliriz. bu dizilişlerde kaan ayhan/demirbay yerine bir adet net bir 6 numara alırsak tüm sorunlarımız çözülür ama ısrarla bunu düşünmüyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın