resim
Erling Braut Håland
Takım:Man City
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.95
Uyruk:Norveç
  • 536
    24-25 sezonu başlangıcında hayvan gibi formda şu an. bunda yazın milli turnuva oynamamasının etkisi büyük. şu anda diri, futbola aç ve zaten biliyoruz ki formdaysa city onu çok iyi besliyor. ama geçtiğimiz 2 sezonda olduğu gibi bir yerde tıkanacak. tahminimce ligde ilk 10 maçta 20 gol, kalan 28 maçta 15 gol gibi bir şey bekleyebiliriz performans olarak. bu da 35 gol eder ki gol kralı yine olur.

    gelmek istediğim nokta futbol takviminin aşırı sıkışıklığı. 12 ayın 11'inde futbol oynanıyor. nba'da bile maç takviminin sıkışık olduğu bir sporda 4-5 ay ara var. üstelik basketbolda playoff olduğundan takımlar başta sonuç odaklı da oynamıyor.

    fifa'nın el atması gereken konulardan birisi futbol takviminin sıkışıklığı. insanların futbolu özleyeceği kadar futbolda aralar olmalı. bu iş böyle gitmeyecek. sakatlıklar, performans düşüklükleri, istikrarsızlıklar, insanların futbola olan ilgisizliği ne yazık ki artacak. spor yapan hiçbir insan evladı 12 ayın 11'inde formda ve konsantre kalamaz. haaland gibi yaratık bile bunun bir örneği.
App Store'dan indirin Google Play'den alın