resim
Tümer Metin
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:49
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 399
    maalesef geçen gün twitter’da denk gelme talihsizliği yaşadım. gerçekten çok boş bir adam bu. mesela hala konuşurken söylediği bazı şeyleri elleriyle tırnak içine alıyor. hahahaha. bu hareketi yapan bir kendisi kaldı dünyada.

    yıllardır aynı hikayeyi anlatır. yok sergen ona öyle bir pas atmış ki ıvır zıvır. sergen yalçın dinlerken “tümer ne anlatıyorsun ya :d” falan diyordur muhtemelen. tümer sürekli kendisini çok üst isimlerle anarak aslında “beni de önemseyin, ben de çok büyük futbolcuydum.” demeye getiriyor. tamam lan inandık sen de acayip topçuydun.

    sürekli “en önemli şeyi ben söylüyorum.” havalarında. “sihirli hareket, büyülü pas, efsunlu an” gibi tabirlerle acayip tespitler yaptığını zannederek gerine gerine anlatır. oğlum 10 senede 2 şampiyonluk yaşayan, hakkında “pembe tezkere” diye beste bulunan, askerlikten kaçmak için yurtdışına gittiğini herkesin bildiği birisin. fazla kasma ya. ne sandığın kadar iyi bir topçuydun ne de sandığın kadar önemli bir figürsün. küçük bir anekdot anlat işte arada bir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın