• 613
    orta sahada üstünlük kuramadığımız, tempoyu kendi isteğimizle yönlendiremediğimiz, git geli bol bir süper lig maçı.
    ne adanayı hapsettik, ne çıkmalarına engel olduk, ne de kontrol altında tutabildik. dolayısıyla nasıl güzel oynadığımızı düşünüyoruz anlayamıyorum.
    orta saha da sayıca her maç eksik kalmamızı maç içinde topçular insiyatif alıp çözmeye çalışıyor. icardi derine geliyo, jelert içeri katediyor, bir şekilde sayıca üstünlük kurmaya çalışıyorlar ve o kadar plansızki bu; hem geçiliyor hem eksik yakalanmaya devam ediyoruz. artık baskıyı da takım olarak yapamıyoruz. beraber topun arkasına geçilemiyor. yardımlaşmamızda her sene daha geriye gidiyor.
    ısrar ettiğimiz ve inatla oynamaya çalıştığımız sistem; mertens’in gençliğine muhtaç. ilk sezon milot rashica’dan aldığın savunmaya muhtaç. hal böyleyken bu kadar maliyetle kurulmuş ve maksimumu çok yukarda olan bu takım resmen sabote ediliyor gibi. her transfer sezonu geriye giden bu takım, en büyük atılımı da 2024-2025 yaz transfer sezonunda yaptı. 2 gömlek birden geriye gitmek her takımın yapabileceği bi’ şey değildir.
    küçük değişikliklerle ve çok çalışarak bu durum toparlar mı? evet, bu yönde bir teşhis ve tedavi planı da var mı? maalesef gözükmüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın