resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 5342
    kendisi sportif a.ş. için gerçek bir "akıl"dı ve bu galatasaray için bir şanstı. başarılı transferleri zaten ülkedeki transfer anlayışını değiştirdi ve fenerbahçe ile beşiktaş da bu konuda kendisini izledi. başarısız olarak görünen yusuf demir, zaha ve tete gibi transferleri bile kendi içinde bir mantık ve akıl barındıran transferlerdi. erden timur'un bu transferlerdeki açıklamalarını dinleyince hak verdiğiniz noktalar oluyor zaten.

    2014-2015 sezonunda başkanlığa geldikten sonra rahmetli duygun yarsuvat da sportif a.ş.'yi ali dürüst'e emanet etmişti ve kulüpte o zamanda bir "akıl" olduğunu görüyordunuz. "akıl" meselesi sadece transfer ile ilgili değil, kulüp içi sıkıntılar basına yansımıyor ve kendi içinde çözülüyordu bu isimler varken. ali dürüst gittikten sonra dursun özbek ve futbol için seçtiği cenk ergün ve mehmet özbek zamanı kulüp nasıl sıkıntılar yaşıyorsa, erden timur sonrası dursun özbek ve cenk ergün ile yine farklı isimler üzerinden benzer sıkıntılar medya önünde yaşanıyor.

    işin üzücü kısmı, ali dürüst ve erden timur gibi kulübe "akıl" katan ve galatasaray için doğru yöntemle elinden geleni yapan insanlar kısa süre kalırken, diğer insanlar uzun süre hakkını veremedikleri mevkilere yapışıp kalıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın