resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 3977
    beni papağanlaştıran, genç yaşında çok fazla maç tecrübesi bulunan stoperimiz.

    akşam oynanacak olan maçta kendisinin ilk 11 oynamayacağı söyleniyor. tam yerinde bir karar olduğuna inanıyorum. hatta uygun bir anlaşmayla gönderilmesinin kendisi ve kulübünüz hatta gönderilecek kulübü için en uygun anlaşma olduğunu düşünüyorum.

    (bkz: 31 ağustos 2024 adana demirspor galatasaray maçı)

    tüm sezon boyunca ne zaman denkleme girse kendisinin hem 2. hem de 3.bölgeye isabetsiz hat kıran pasları dolayısıyla sürekli geçiş yiyoruz. özellikle ön alanda planlı baskı yapabilecek kurgusu olan takımlardan. zira tüm baskıyı kendisine göre kurguluyorlar. bu sebepten takımın 6 numara ihtiyacı varmış gibi bir görüntü oluşuyor.

    aynı zamanda öne doğru alanı daraltmada problemi var. santrforu ıcardi olan takım oyunu oraya yıkmak durumunda. nelsson öne çıkarken hep temkinli. burada oyuncuya bir eleştiri getirmek zor zira tarzı değil.

    daha önce halı altına süpürülen ve düzeni bozmayalım mantığıyla örtpas edilen bu problemleri young boys eşleşmesinde ve sezon başındaki beşiktaş maçında ayyuka çıktı.

    sözün özü nelsson iyi göründüğünde bile yediğimiz geçişlerin sonunda son hamleyi yapan adam olduğu için iyi görünüyor. bu bir meziyet. ancak yenen geçiş miktarındaki fazlalığın ana kaynaklarından. keşke daha önce çözülseydi bu problem, bugün bunu çözmek için uygun tarih değil zira avrupada transfer tahtası kapandı.

    umarım ön görüm doğru çıkmaz ve bir şekilde çözülür fakat nelsson sorunu bu sene su kaldıracak bir başka konu gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın