resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 11533
    sezona çok iyi girmiş oyuncumuz, hatayspor maçında en az 3 tane asistlik pas attı, penaltıyı aldı ve takımın dönmesini sağladı, konyaspor maçında ilk golün asistini yaptı müthiş şekilde, 1 tane de golü iptal edildi havadan, 2. young boys maçında 6 kilit pas attı, takımın puanı en yüksek oyuncusu muslera ile beraber ki muslera kırmızı görmeden önce 9.5 falandı ama önemli değil sonuç olarak bizim adımıza sahanın en iyisiydi.

    galatasaray futbol takımı pozisyona giremiyor, forvetini pozisyona sokamıyor değil pozisyona giremiyor. zorlama toplarla bir şeyler yapmaya çalışıyor takım, barış içeri top çevirecek de, stoperler paslaşacak uzun vuracak ortalık karışacak da bir şeyler olacak oyunu oynuyoruz. icardi de çokça geriye gelerek durmadan pozisyonunu kaybediyor.

    şimdi bunu açıklamak için güzel bir veri var ortalama pozisyonlar diye onları atacağım ki iyi anlaşılsın, 9 numaranın diğer oyuncularla iç içe olmasında hiçbir sıkıntı yoktur genel olarak, hiçbir 9 numara da bu kadar geride konumlanmıyor, rezalet oyunun yükü icardi'ye kalıyorsa hoş değil çünkü bu adam ilk senesinde de iyi pozisyonlara sokulamadan atıyordu golleri, o sene şansı tuttu diye iyi oyun var sanıldı, azıcık dirençli rakip görünce galatasaray yarım pozisyona bile giremediği için icardi suçlu olmuyor ve olmayacak, haaland arkasına de bruyne çekin yine hiçbir şey yapamazsınız bu vasataltı oyun sistemi ve önde basıp defansı da öne çektiğimiz sistemde.

    ortalama pozisyonlar :

    ilk young boys maçı = https://gss.gs/I9q.png

    konyaspor maçı = https://gss.gs/Tdr.png

    hatayspor maçı = https://gss.gs/cIW.png

    bunu daha iyi anlatan topla buluşma noktaları var ki rezalet bir takım olduğumuzu gösteren en güzel gösterge de bu.

    hatayspor maçı topla buluştuğu noktalar = https://gss.gs/Zxu.png

    konyaspor maçı topla buluştuğu noktalar = https://gss.gs/8UH.png

    ilk young boys maçı topla buluştuğu noktalar = https://gss.gs/iAS.png

    rezalet bu, herif ceza sahası içinde ve etrafında 10 kere bile topla buluşamamış doğru koşular atsa da, topu istese de, aldığı zaman da bir şekilde skor olmuş penaltı ve asist şeklinde.

    icardi çok formda, çok istekli ama bizim oyumuz patlak ve düzelecek gibi de değil, takımda pozisyona girebilen oyuncu yok, topu doğru kullanan oyuncu yok, topun değerini bilen oyuncu yok, 90 dakika 70 metrede top oynamaya çalışan ve hücumda hiçbir etkinliği olmayan bir takıma gelmiş geçmiş en iyi forveti getirin bu kadar oynar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın