• 56
    okan buruk taktik değişiklik yapmayacaktır. zaten kendi taktiğine fikrisabitle bağlı, ama eğer sparta prag serisiyle başlayıp derbi mağlubiyetiyle devam eden, süper kupada kepaze olarak doruğa ulaşıp yetmezmiş gibi young boys’a hiçbir varlık gösteremeden elenmemizle şimdilik sonuçlanan facialar silsilesinden bir ders alındıysa bile değişim milli maç arasından sonra olur.

    zaten fizik olarak hazır da olmayan takım üstelik young boys mağlubiyetinin ardından muhtemelen bu maça konsantre olamayacaktır.

    normal şartlarda bizim oyunumuza hazırlanan ve atletik kapasitesi yüksek her takım bizi yenebilir. ama ligimizin kalitesi o kadar yerlerde ki hocalar çalışsa oyuncuların atletizmi bizim yeteneğimizi durdurmaya yetmiyor. o yüzden profesyonel seviyede şöhretler karması şeklinde bir merasim heyeti olmaktan daha fazla bir vasfa sahip olmadığı beşiktaştan beş yedikleri gün belirip young boys eşleşmesiyle iyice tamamen ispatlanan takımımız, organizasyon ve fizik güçten yoksun da olsa sırf yeteneğiyle bu maçı kazanabilir.

    özetle adana çok kötü olduğu için kazanabiliriz. kornerden frikikten bir şekilde atarız. ama adana demir fizik gücü yüksek bir takımsa şansımız olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın