resim
Elias Jelert Kristensen
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:21
Boy:1.78
Uyruk:Danimarka
  • 704
    young boys maçı ardından kendisinin hunharca linçlenip de berkan'ın övülmesi, şu güne kadar gördüğüm en büyük iki yüzlülüktü. artık fanatizmle falan da açıklayamıyorum durumu, pür cehalet. kimsenin ne izlediğinden haberi var, ne de sahada olup bitenden.

    ortada pozisyon bile yokken direkt oyunu yakacak pas hataları yapan, her pozisyonda adamını kaçırmayı becermiş berkan'ın sırf bir kaç iyi orta açtı diye övüldüğü bir maçta,

    45dk boyunca çernobile dönmüş bir kanada girip de saniyesinde deva olan, 2. yarı oyun biraz olsun bize döndüyse bir numaralı müsebbipi olmuş, icardi'nin de maçta çekebildiği tek şutun pasını veren bu çocuk ise linç yedi.

    daha 5dk süre veremeye korktuğun eyüp, yusuf, metehan'la aynı yaş bu çocuk ve 2 ay önce oyuna sokamadığın fil dişi milli takımının sağ beki kadar değer görmüyor.

    aynı takımda fransa milli takımında sağ bekliğini yapmış, şimdi yattığı yerden 2.5m almaya kalkan bir adam var mesela, dj lik yaparken 3m kazanmak isteyen bir veteran var, ama her maç çingene muhabbeti yapılan oyuncu kendisi. anlat anlat bitirilemeyen bonservis bedeli şu adamların yattığı yerden alacağı 1 senelik maaş ya.

    ama tek derdimiz, 6-7 milyona alabilecekken 20 taksitle ödemek istedik diye fiyatı 10 milyon olan bir çocuğa niye 10 milyon verildiği.
App Store'dan indirin Google Play'den alın