resim
Ismail Joshua Jakobs
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Bek
Yaş:25
Boy:1.84
Uyruk:Senegal
  • 96
    öncelikle transferi sanki içime doğmuşçasına şuradaki kadromda kendisine yer vermiştim;

    (bkz: kadro mühendisliği/#4002795)

    --- alıntı ---

    https://d1tj2oacoo8fyj.cloudfront.net/...5e74d923a599cec21655 *

    --- alıntı ---

    bu takımın en önemli problemlerinden biri reaktif çeviklik seviyesinin son derece yetersiz olması. son young boys maçında da * görüldüğü üzere rakip müthiş bir rahatlıkla sahayı enine, boyuna, dikine katetti. hani meşhur bir video var ya bir adam sağır annesinin kulağına zurna çalıyor; öyle bir tepkisizlik seviyesi işte... bu anlamda bizim ihtiyaçlarımızı tam olarak karşılayacak bir profil.

    hasbelkader ligue 1 ve ligue 2 izleyen biri olarak yazılan 'bazı' yorumları tebessüm ederek okudum. transfrmarkt verileri üzerinden oyuncu okuması yapmak çok sağlıklı değil sevgili arkadaşlar. *

    transferi gerçekleşirse daha uzun bir yazı yazmayı düşünüyorum ama birkaç kelam etmek gerekirse jakobs temaslı oyunu seven bir oyuncu. çalım yese de bir şekilde kademesine aynı çeviklikle dönebiliyor ki en önemli özelliği atletizmi. benim tahminim osterwolde örneğinde olduğu gibi zaman zaman stopere de çekilebilir. köhn'ün aksine geride top kazanabildiği gibi aynı pozisyon içerisinde patlayıcılığıyla geçiş oyunu için de oldukça iyi bir tehdit unsuru. kısacası daha ''dengeli'' bir bek.

    gerideki en önemli problemlerimizden biri olan bağlantı oyunundaki yeterliliği, doğru pas opsiyonunu bulma becerisi, dar alan üçgenlerinin sonunda half space koşuları başka artıları. bu sezona da iki 90 dakika üst üste oynayarak müthiş formda başladı. bitirilirse çok iyi bir transfer olacağı kanaatindeyim.

    sakatlık problemi konusunda kulübün sağlık ekibi gereken çalışmaları yapar ona göre bir incelemeden geçirilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın