• 51
    fenerin ön alan parselasyonundan alanya bir türlü çıkamıyor. açıkçası fenerin ön taraftaki alan savunmasını beğendim. bence çok doğru duruyorlar ve baskı uyumları iyi. o yüzden alanyanın bu yapamamsı ne kadar onlarla ne kadar fenerle alakalı emin değilim. bu durumla çok yaşanmaz. 1 pas geçiyor 2 pas geçiyor ama akmadığı için sıfırlayıp baştan başlaman gerekiyor ve hata geliyor.

    oysa bu kadar radikal bir şekilde kalesine yakın durup kısa pasla çıkmak isteyen takımlar üzerine gelinsin isterler. böylelikle topu çıkartıp boş alanlara yönelebilsinler.

    tam bunu gönderecektim alanya kaleciden başlayan geçiş hücumunda golü yedi. bu golde 40 küsür numaralı orta saha oyuncusunun jogingi neydi öyle. yahu hocalara kızıyorum falan ama böyle davranan oyuncu olunca da çıldırırsın. senin alanındaki oyuncu pası verip koşuyor. o alanda sadece o var ve golü o adam atıyor. seninle aynı hatta harkeete başlıyor oyuncu ve sen orayı doldurmuyorsun. pasla çıkarken de benzeri hatalar yapıyorlar. zaten iyi pres var karşında herkesin her şeyi fark ederek oynaması gerekiyor ancak merkezde topun onlara geldiğine şaşıran oyuncular var.

    alanyanın kurmak istediği bu kültürü seviyorum. ama yıllardır şu işin ciddiyetle oluşamamsı çok üzücü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın