resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 2893
    önde pres futbolu istediğimiz ancak kendisini sağ kenarda oynattığımız oyuncu. bilirsiniz ziyech'in alametifarikası bekini takip etmek ve pas arası yapmaktır...

    7 attığımız başakşehir maçı vardı, o maçta galatasaray'ı açın izleyin. galatasaray'ın en pres yapmadığı, ileride pas açılarını kapattığı maç olabilir. izlerken ekrana ekmek banıyordum. çünkü öyle bir duruyorduk ki, iki kişinin doğru yere hareket etmesi top kazanmak demek oluyordu. kısa mesafelere oyuncular rahat gider, çok basit mantık. bir kaptın, iki kaptın, üç kaptın, en "hımbıl" adam bile bir alevlenir, maç oluyor erkenden üç, o adamı durduramazsın. ndombele olsa poposuyla dönerken rakip yıkar, ziyech olsa 10 metreye basar, çakar bir tane.

    ne zaman meselenin yunus akgün, muslera, ziyech olmadığını anlayacağız bakalım. mesele şudur diyebileceğim sayılı adam var, onların adını verme nedenim de vücut dilleri ve yapıları takıma zararlı olabilir, o yani. allah aşkına sizce süper ligde rakibi ezmek için kaan-oliveira-kerem demirbay üçlüsü bile fazla fazla yetmez mi? sıkıcı oynarsın, topu %60 alırsın, rakip 95 pasla maçı bitirir, ama ileride öyle üç tane koşucun olur ki onlardan sekeni bunlar zımbalar, onların koşusuna bunlar atar.

    neyse, meselemiz oliveira çünkü göğsünü koparttı. meselemiz ziyech çünkü önde canavar gibi pres yapmadı. kuş yüzmedi, balık uçmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın