resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:-
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 1496
    kendisine boşuna yükleniliyor. cenk ergün kendi başına transfer yapma yetkisini sahip biri değil- ki bunu kendi de vurgulamıştı:

    --- alıntı ---
    “ben tek başıma transfer yapabilme gücüne sahip olabilir miyim?”
    --- alıntı ---

    cenk ergün gidiyor, kafasına göre istediği oyuncuya, istediği parayı veriyor ve transfer ediyor, öyle mi? yönetim ve teknik ekip bilgisi/onayı olmadan bu transferler gerçekleşemez.

    --- alıntı ---
    oyuncu havuzunu belirleme çalışmalarımız vardır, yıllardır böyledir. maç analizi ve scout departmanı hep kendi takiplerini hem dışarıdan gelenleri hem de kulüplerden önerilerle bir havuz oluşturur. bu bizim teknik ekibimiz tarafından incelenir. arasında birtakım listelemeler yapılır. bu da yönetimimizin olduğu toplantılarda bizlere sunulur. biz de başkanımızın ve yönetimimizin bizlere sunmuş olduğu direktifler doğrultusunda bu transferleri gerçekleştirmek için elimizden geleni limitlerimiz, bütçelerimiz ve takım operasyonumuz dahilinde yapmaya çalışırız. yıllarca da böyle oldu.
    --- alıntı ---

    https://gss.gs/JW4

    edit: açıklamalarından anlaşıldığı kadarıyla kendisine teknik heyet onaylı liste veriyor yönetim. diyor ki 1-jakobs, 2-x 3-y artık neyse. sen bunları örneğin 10 milyon bütçeye bitirebilirsin. o da bu görüşmeleri, yani bu bütçeye bu oyunculardan birini imza aşamasına getirme işini yapıyor. cenk ergün gidip jakobs 10 milyona tamam dediğinde dahi yönetim/teknik ekip veto edebilir, etmiyor. demek ki bu süreçte bir tek kendisi sorumlu değil. bilakis sorumluluğu diğerlerine göre azdır. kendisine verilen işi yapıyor. ha pazarlık kabiliyeti, oyuncu iknası kötüdür o ayrı. ancak maliyetleri açan/onaylayan yönetim, oyuncunun ederini teknik açıdan tartan da teknik ekiptir, kendisi değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın