• 3952
    keşke şu an istifa etseler de galatasaray’ı rahat bıraksalar, bunu o kadar çok isterim ki…

    ama bazı kör kütük okan buruk savunucularının bilerek göz ardı etmeye çalıştığı bir şey var. okan buruk yönetimden 3 futbolcu istedi. üçü de sezon başlamadan alındı. 27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçı öncesinde okan buruk bizzat kendi ağzından kadronun yeterli olduğunu söylerken maç sonunda iki oyuncuya daha ihtiyaç olduğunu söyledi ve şimdi kulüp yönetimi yine yüksek maliyetlerle oyuncu peşinde koşuyor.

    muhtemelen transfer döneminin sonunda çok uçuk toplam bedellere çıkılmış olacak. peki oyun bazında değişen bir şey olacak mı? takım düzelecek mi? iyi futbol oynamaya başlayacak mıyız? buna inanana hayatta başarılır diliyorum.

    ama şöyle de bir şey olacağına adım gibi eminim. beyimiz çok değil kısa bir süre sonra ocak transfer dönemini işaret etmeye başlayacaktır. çünkü biz bu filmi daha önce defalarca izledik. belli bir takıntıya saplanan her teknik direktör gibi gelişerek daha iyi olamayacağı için bunu yine değiştirerek yapmaya çalışacak ve olan yine kulübe olacak.

    şu yönetime tek suçlu gözüyle bakanların artık gözünü açması gerekiyor. ortada iki taraflı suçlu var. yüksek maliyetli transfer yapılıyorsa bunu yaptıranların hiç mi suçu yok?
App Store'dan indirin Google Play'den alın