2024-25 Türkiye Süper Lig 6.Hafta Maçı
20:00 Ülker Stadyumu
loading
  • 20
    31 ağustos 2024 adana demirspor galatasaray maçı sonrası oluşacak arada gerekli neşter vurulmazsa ya da birileri bir tokat atıp herkesi silkelemezse bizim açımızdan sabotaj bayramı şeklinde cereyan etmesi muhtemel maç.

    saha içinde de, dışında da, hatta tribünde bile...

    handikap oynayın orospu çocukları tezahüratının çıktığı, 10 senelik serinin beraberlikle bozulduğu kadıköy deplasmanı öncesinde bile en azından hocayı değiştirmiş olmanın ve de hocanın gheorghe hagi olmasının verdiği bir şey vardı.

    son 2 sezonun şampiyonu olarak başladığımız ligde entry tarihi itibarı ile 2 maçta 6 puan çıkarsak da süper kupadaki beşiktaş rezaleti, young boys eşleşmesindeki hezimet derken saha içinde çok da olumlu bir tablodan bahsetmek imkansız.

    dursun aydın özbek yönetimini herkesin gözünde kabul edilir kılan yegane unsur erden timur'un gidişi sonrası zaten yönetim-camia arasında doğal bir kriz başlamıştı.

    bilet yolsuzluğu iddiası bambaşka bir krizi doğurdu. bununla paralel olarak 31 ağustos 2024 adana demirspor galatasaray maçında deplasman biletlerinin sıradan çinko karbon vatandaşın erişimine açılması çok fark edilmese de önemli bir eşik.

    taraftar kendini yaksa da keyfi gelmeden tepki göstermeyecek olan genel kurulun ve normal şartlar altında kıyamet de kopsa itidal çağrısı yapacak ultraslan'ın dahi isyan bayrağı açması çok olası.

    bu ahval ve şerait altında eğer yönetim kendisi dahil neşter vurulmasını engelleyip bişeyleri halının altına süpürmek ya da fırtına dinene kadar beklemek gibi bir hareket tarzına girerse bu maç fırtınanın kasırgaya dönüştüğü maç olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın