• 789
    galatasaray tarihinin en karanlık transfer dönemlerinden biri olmaya aday. transfer dönemi dahilinde oynanan şampiyonlar ligi elemelerinde görüldü ki bu takım ileriye planlı çıkamıyor, oyun bağlatısı yok. uzun top atmak zorunda kalıyor, ileride atak sonlandıramıyor ve geçiş yiyor.

    çok kötü transfer dönemleri yaşadık dönüp bakınca. fakat hepsinde bir amaç ve/veya bir neden vardı. belki yöntem çok yanlıştı, belki sebepler istemediğimiz sonuçlara yönlendirdi. profesyonel hayatın umulmadık bariyerlerine takılırken bile mantıklı bir şey dener de beceriksizlikten yapamazdık. morutan cicaldau falan alırken en azından bir amaç doğrultusunda bir şeyler denenir de olmazdı.

    sen gidip gönderdiğinle aynı tip sol beke ve ortalama üstü bir stopere eşek yüküyle para gömüyosun. yazıklar olsun. hocam, sahada başı kesik tavuk gibi gezmeyen her takım 12 kişi mi oynuyor? gerçekten tek derdin stoper ve sol bek mi? gerçekten fikrimiz yaratıcı adamları atalım ortaya kanatlar ileri koşsun bişeyler yapsın şeklinde mi? cevap evetse peki, cevap hayırsa o zaman bu sezon yapılan transferler neden yapıldı? cevap her ne olursa olsun bunun sonu tüm paydaşlar için çok kötü.

    canım okan hocam, galatasaraylı okan hocam, bu dönemdeki transferleri sen istemdiysen söylemek zorundasın. söylemezsen gerçekten bir daha kulüpten içeri adımını atamayacak hale getirecek bu yönetim seni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın