resim
Ismail Joshua Jakobs
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Bek
Yaş:25
Boy:1.84
Uyruk:Senegal
  • 37
    sol kanat bek ve kanat oyuncusudur, bek değildir bunu göz önüne alarak eleştiri yapılmalı kendisi için, %15 civarı başarılı orta istatistiği ve baskı anında saçmalayabilmesi yüzünden galatasaray'da en çok eleştirilen oyunculardan biri olacak maalesef. yine defansif olmayan beke yöneldik, boyu bek için ortalama üstü de olsa iyi bir hava topu mücadelecisi de değildir. bu arkadaşın olayı üçlünün beki olmak ve topu hücumda dinlendirmektir, arada bindirme yapar ama köhn de bindirme yapıyordu en son öyle bir bitti ki ileri çıkmaya korkuyordur. aradığımız defansif bek değildir, sezon içinde yine tutmayan ve devre arasında yerine bek istenecek oyuncudur ve pahalıdır da.

    eklemeden de geçemeyeceğim çok kötü uzun top atar, bu özelliği galatasaray'a uygun aslında biz çok seviyoruz verimsiz uzun top ve orta açma işine kendisi de bunu çok iyi yapıyor. yine ofsaytlanacak bu entry ama maalesef köhn'den iyi değildir, angelino'dan hiç iyi değildir, iki oyuncudan da kötü ama maliyeti çok daha fazla olacak bir oyuncudur. okan buruk'un geçiş yiyen sistemine ise uygundur çünkü çoğunlukla defans ile işi olmadığı için rakip yarı sahada konumlanıyor.

    1. lig seviyesinde aldığı süreler :

    https://gss.gs/nkZ.png 7344 dakika yani 2 tam sezon bile etmiyor. yazık ne diyelim, sezon içinde berkan'a kaptırır formayı, hocamız çok sever böyle adamları zaten.

    ısı haritaları :

    https://gss.gs/6HC.png

    https://gss.gs/TsS.png

    https://gss.gs/nag.png

    https://gss.gs/8n1.png
App Store'dan indirin Google Play'den alın