• 49
    dursun özbek, sekreter ve şürekasına ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunmaktayız gibi.

    --- alıntı ---
    https://x.com/...oYBxirvk-PA&s=19

    ahmet yüce: "bugün kendine "yönetici" diyen bir takım insanlar galatasaray'ın tarihini, geçmişini bilmiyorlar. bilmedikleri gibi, başkan dursun özbek'i de, "galatasaray'ın her şeyi biziz, biz her şeyi biliyoruz, diyerek kandırıyorlar!

    galatasaray başkanı gerektiği yerde irade koymalı, "galatasaray bizden sorulur" diye etrafında dolaşan ve kendisini kandıran bu insanları camiadan uzaklaştırmalıdır!

    maalesef geldiğimiz noktada başkan dursun özbek, galatasaray'da karşılığı olmayan birilerinin etkisinde kalıyor ve ortaya bu krizler çıkıyor!

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    https://x.com/...Ybt7lS_jFwA&s=19

    "galatasaray hiçbir kulübe benzemez!"

    ahmet yüce: "kulüpteki bir takım yöneticiler, kendilerini galatasaray'ın sahibi zannediyor. oysaki ne galatasaray'ın tarihini ne de galatasaray'ı biliyorlar. başkan dursun özbek de maalesef camianın içinde karşılığı olmayan bu adamların sözü ile hareket ediyor. oysa ki galatasaray başkanına yakışan irade koymasıdır!"

    galatasaray diğer hiçbir kulübe, camiaya benzemez. 2 ay önce şampiyon olan kulüp, başarısız bir gidişat varsa eleştirilir. herkes demokratik bir şekilde eleştiri hakkını kullanır. yanlış gördüğü bir şey varsa, bunu söyler. bugün de, geçmişte de olan budur."

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın