resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Lyon
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4567
    2023-2024 sezonunda kendisi üzerinden erden timur'un eleştirilmesi normaldi. bir önceki sezon* muhteşem transferler yapmıştı. kendi içinde mantığı olsa da zaha o tarz bir hamle olmadı. çünkü elzem değildi ve yerinde sezonu asist kralı olarak bitirmiş kerem vardı.

    şampiyonluk sonrası rakibimiz fenerbahçe'yi mental olarak düşürecek gerçek bir transfer çalımıydı. hem tete hem de zaha bir anda açıklanmasıyla bu etkiyi de yaptı ama sahada bekleneni veremedi.

    2024-2025 sezonunda zaha üzerinden okan buruk'un eleştirilmesi de bence çok normal. ilk günden kampa geldi, hazırlık maçlarında belki de en istekli ve iyi performans gösteren oyuncumuzdu ama resmi maçlarda kendisine 4. tercih gibi davranıldı. okan hocanın sergio'da olduğu gibi haklı bir gerekçesi de olabilir ama o zaman hiç kampa almaması ve açıkça kadro planlamamda yer almıyor demesi yeterli olurdu.

    ne olursa olsun kötü bir muamele gösterilerek takımdan gitmeye zorlanmayı hak etmedi zaha ve okan hoca gibi insan ilişkilerini hep takdir ettiğimiz bir isme de bu tarz davranmak hiç yakışmadı bana göre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın