resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Lyon
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4563
    kendisine sebep mevkisi değiştirilen futbolcu yüzünden şans bulamadığı iddia edilen futbolcu.
    yana yakıla savunanlar şunu anlamıyor: bu futbolcu allameicihan da olsa galatasaray'ın kendisine ihtiyacı yoktu. bitti. bu yüzden ilk gün bile yanlış transferdi. bu kadar basit.

    bu arada avrupa'nın şampiyonluk kovalayan hiçbir takımında kendisini kerem'in ya da barış'ın önüne yazmazlar. yunus'un belki. sürekli ayağına top isteyen, sıkı savunmalara karşı boş koşular atmayan, ön alan presine katılmayan bir oyuncu. tarzı buna uygun değil. bu yüzden de crystal palace'ta geçirdi kariyerini ve büyük takımlar kendisini en fazla "rotasyon oyuncusu olarak alsak mı acaba?" diye düşündü. tıpkı burada bizim yasin öztekin'i aldığımız gibi.

    şimdi tüm bu söylediklerimde haksız olayım, zaha bütün kanatlarımızdan daha iyi olsun, yine de yanlış transferdi. çünkü ihtiyacımız yoktu ve halihazırda bir santrafora 10 milyon euro maaş ödüyoruz. imza parasını da bonservis gibi düşünmek abukluğunu kim çıkardı merak ediyorum. futbolcunun ve menajerinin cebine giriyor o para. sen adamı göndermek istediğin zaman "imza param helalihoş olsun size" demiyor. o parayı da arıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın