• 313
    uzulerek belirtiyorum ki, yeni neslin aynasi bir yazar kardesimizdir. sosyal medyada yasamak , kendi gercekligini yaratmak ve anonim hesaplarin ne soyledigini bu kadar takip etmek iyi degildir.
    her gun yuzlerce entry girip, cok sey yazmak bu kadar cazip bir sey mi gercekten? daha cok yazmak yerine daha cok okumak ve dogru bilgiyi arastirmak evladir diye dusunuyorum.

    her konu hakkinda surekli yazmak...yorucu is ya. her futbolcu, antrenor, takim, brans hakkinda cok kesin entryleri var ve her gun bu dongu suruyor. sikintili bir durum oldugunu dusunuyorum.bu kadar kesin hukumlerimiz olmamali. tanik olmadigimiz olaylar hakkinda bu kadar net olmak, bizi saygideger bir insan yapmaz. yazdiklarimizin okunmasini, nitelikli entry hale gelmesini saglamanin yolu bu degildir. emek verilen, once ogrenilip, kafada muhakemesi yapilan sonra anlatilan fikirlere deger verilir.
    gunde yuzlerce yorum iceren entry seni yilin sonunda istatistiklere sokar. ama bu sana ne katar ve nasil bir guc kazandirir burasi muallak kalir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın