• 16
    öncelikle bu maçtan her şey çıkabilir. ben fenerbahçe galatasaray maçları kadar sağı solu belli olmayan maçlar görmedim hayatımda. evet kadıköy'de kaybettiğimiz serinin son bulduğu 2010 yılından beri özellikle durum bu.

    bu maça okan buruk kelle koltukta çıkar gibi gözüküyor ama aslında öyle değil. buraya 5'te 5 gelirse yenilse bile takımda kalabilir. üstelik 3-4 gün sonra iki takımın da avrupa ligi takvimi başlıyor. fenerbahçe ve galatasaray hatta beşiktaş, aynı ligde sıralanacak. ve orada da pis bir rekabet yaşayacağımız kesin. bunun motivasyonu da olur. sıkışık bir takvimde, ligde aşırı bir kopuş yaşanmadığı sürece okan buruk'un ocak ayını rahatlıkla göreceğini düşünüyorum.

    bu maç da dahil asıl mesele okan buruk'un tavrı veya yaklaşımı olacak. bu onun kaderini, dolayısıyla bizim kaderimizi tayin eder. şurası kesin ki okan buruk taraftarla arasındaki güven ilişkisini kaybetti. oyuncularda da güvensizlik olabilir. ancak bu maçla birlikte bir şeyleri tekrar düzeltebilir. iyi sonuçtan bahsetmiyorum, bizi zaten yanıltan o 2-1'lik galibiyetler. okan buruk hatalarından ders çıkarıp görkemli bir galibiyetle buradan dönerse hikayesi başa sarar. bunun olacağını hiç düşünmemekle birlikte çıkmayan candan ümit de kesilmez diye ilave ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın