resim
Yusuf Demir
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:21
Boy:1.73
Uyruk:Avusturya
  • 1620
    okan hoca'ya şuan için yusuf demir'e şans vermedi diye eleştiri yöneltmenin son derece yersiz olduğunu düşünüyorum. zaten işler şuan için yolunda gitmezken kimsenin yusuf'un sezon başı kampındaki istekli halinin karşılığını verme konusunda kafa yoracak hali ve zamanı yok.

    yusuf bekleyecek, şans gelecek ve onu iyi değerlendirecek bu kadar basit.
    semih kaya'ya geldi, çıktı oynadı iyi kötü yer buldu kendine.
    ozan kabak'a geldi, bekledi bekledi şans geldi ve çıktı oynadı.
    yusuf'a da sıra gelecek, hele bu sezon zaten çok maç var, 8 avrupa ligi maçı belki daha fazlası, türkiye kupası maçları derken illaki sıra gelecek. yapması gereken tek şey hazır olarak beklemek.

    işler iyi gitse, erken öne geçilen skoru garantilediğin bir noktada şans verirsin ama şuan herhangi bir maçta şans verilse, çıkıp oynayamasa ilk önce yusuf demir de oynamalı ya diyen taraftarlarımız yerer adamı.

    26 27 28 yaşında adamlar top kaybı yaparsam av uv derler diye sorumluluk almaktan çekiniyor, metehanla yusufla mı oynayacaktık şampiyonlar ligi play off maçını?

    karşı takımdakiler oynuyor gençlerle vs. denebilir ama burada oynayan genç futbolcunun rahatlığıyla oradakinin aynı değil. adamlar elense sosyal medyada linç edip çöp çekmezler mesela.

    burada genç olarak çık oyna, vasat performans göster hele bir de 2-3 top kaybı yap bak bakalım neler diyorlar hakkında.

    kopenhag ile bir sürü şampiyonlar ligi maçında çıkmış jelert'e güvenemiyoruz daha biz. yusuf'a sıra gelene kadar daha çok var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın