• 3939
    tüm para pul işlerini ihaleye bağlamış, normalde rahatlıkla ödenebilecek olan paraları "kasa kolaylığı" adı altında yapmaktan kaçınan ve zaten içeride param var onu alayım diye bakanlardan kuruludur.

    başında da bu işin piri vardır.
    bundan sonra yaşanacaklar çok barizdir. mali genel kuruldan sağ çıkartırlarsa bu yönetimi sonumuz bileklik satmaya gider. çıkartmazlarsa kendi tankımızı, topumuzu, nükleer bombamızı yapabiliriz. çok kritik bir dönemeçte olan ve galatasaray'ın önümdeki 25 senesi belli edecek bir mali genel kurula giderken sıfır başarı ile gitmesi onlara eksi yazar.

    normalde dursun a. özbek daha önce yaptığı gibi kendini kurtaracak ata oynar ve içeride laf geçiremediklerine, laf geçirecek birini bulup genel kurula öyle giderdi ama sanırım içeridekiler başkandan daha güçlü.

    netice itibariyle kulübün dönüşeceği şeyi belirleme açısından mali genel kurul inanılmaz bir fırsattır. topçulara para ödenmiyor, her futbolcu kamere önünde antrenöre bir şeyler diyorsa ve şampiyonlar liginden de elendiysek, bundan sonrası tufan...
App Store'dan indirin Google Play'den alın