• 437
    bomboş bir bahaneden başka bir şey değildir. makas falan yoktur. kötü yönetim, kötü teknik direktör ve işini yapmayan futbolcular vardır.

    bunu söyleyen herkes beceriksizliğine ve kendini geliştirmemesine kılıf uydurmak için söylüyordur.

    young boys'un kazancı ne, eti ne, budu ne? takım olarak da kötü bir takım. berbat bir defans anlayışları var. bize karşı tek üstünlükler fizik ve temel seviyede oyun sistemleri olmasıydı.

    makas makas diyorsunuz. yabancıyı geçtim fenerbahçe bu takımı güle oynaya elerdi. geçen sene grubunu lider bitirdiği rennes'den de, elediği belçika takımından da kötü takım young boys. fenerbahçe son 3 sezonda sevilla, olimpiakos ve lille ile dişe diş oynadı ve elendi. hangisi bu takımdan kötü?

    kopenhag, sparta prag ve young boys'un hepsini fenerbahçe elerdi. siz kandırın kendinizi makas diye.

    peki fenerbahçe'nin bizden artısı ne? 10 kişi bizi yenmesinde gördük ki sadece fizik yeterlilik. biz ali koç'a dua edelim ki her seferinde bir çomak sokmayı beceriyor.

    avrupa'da mücadele edeceksen bu işin abc'si fizik ve temel seviye defans oyunudur. sen daha bunu sağlayamayıp saçma sapan hücum bekleri ve sönmüş yıldızlar peşinde koşarsan böyle rezil olursun. geçti artık yatarak teknik ile oyun kazanmak.

    kimse senden şampiyonlar ligi şampiyonluğu beklemiyor. senden güçsüz takımları ele. başaltı takımlar ile de kora kor oyna, yeter. bir gün yenersin bir gün yenilirsin gerisi teferruat. geçin bu işleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın