• 209
    bana göre 2020 yılı sonrası taraftarın genelini yansıtan kararlar veriyorlar ve galatasaray'ın başarılarında kendilerinin de azımsanmayacak payı var.

    taraftarın çoğunluğu eşref hamamcıoğlu karşısında burak elmas'ı destekledi ve özellikle gençlerin yoğun olduğu son sandıklarda açılan fark ile burak elmas kazandı. sonrasında herkes için hayal kırıklığı oldu, taraftarın geneli ibra edilmesini istemiyordu ve öyle de oldu.

    sonrasında başkan adayı olarak ne metin öztürk ne de eşref hamamcıoğlu taraftarın içine tam olarak sinmişti. taraftar erden timur'dan dolayı zamanın en kötü başkanı dursun özbek'i destekledi ve seçildi. döneminde de erden timur ile birlikte çok başarılı oldu ve şimdilerde hiçbirini gerçekleştirmediği çok önemli proje ve vaatler ile rekor oyla seçildi. taraftarın geneli de piyangodan çıkan süheyl batum yerine mevcut yönetimin devamını istiyordu zaten.

    sonuç olarak, son zamanlardaki refleksleri galatasaray taraftarının genelini yansıtıyor ve doğru zamanda doğru kararlar vermeye devam ederler umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın