resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 5322
    mutlu olmadığı iş ortamında bir hafta çalışamayacak kişiler tarafından ne olursa olsun kalmalıydı denilen eski yönetici.

    kendisi döneminde galatasaray’ın gelirleri beş kat artmış, hiç kimsenin yapmadığını yapıp önce harcayacağı parayı sponsorlardan kulübe kazanıdrmıştır.

    ayrılma kararını da geçen sene kasımda vermişti, ikinci devreden itibaren zaten sadece floryayla ilgilendi çünkü kendisinin aldığı rolleri bazı yöneticiler kıskanıyordu.

    şu an o bazı yöneticiler onun yerinde zira amaç da buydu, kendisi de doğru kararı vererek bu basiretsiz yönetimi taşımaya son verdi, verdiği katkılar zamanla daha da iyi anlaşılacak. iki senedir maaş ödeme sorunu yaşanmadıysa bu adam sayesinde oldu, yarın en değerli oyuncu maaşlar ödensin diye satıldığında göreceğiz gsyiad ekibinin galatasaray sevgisini.

    çamur atanlar da atmaya devam etsin, kendisi altındır ve kulüp tarihinde kendisi gibi altın olan bir kaç kişi vardır, değeri bilinirse bir gün belki geri döner, bilinmezse de herkes halinden memnun demektir, düzen onsuz devam etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın