• 262
    2004 senesindeki çek bir letonya faciasından sonra ülke olarak bir arpa boyu yol kat edemediğimizi bir kez daha yüzümüze çarpan kulüp. bizler ülke olarak şeker gibi, lokum gibi, baldan tatlı kuralar görüp, cennet kokulu şampiyonlar ligi gruplarına düşüp de oradan çıkamayan yapılardayız. sadece galatasaray özelinde değil, genel olarak böyle değerlendirebiliriz. young boys da bu bağlamda bu zincire yeni bir halka eklemiştir. isviçre ligi'nin son sırasında olarak sürekli nitelendirilen bu takım liglerinde son 6 senede 5 defa şampiyon olmuş. 4 sene üst üste şampiyon olduk, avrupa'nın kralı olduk cümlesi en azından bugün itibariyle bizden çok kendilerine yakışıyor mesela.
    biz bu kafada devam ettikçe, en güzel kurayı biz çektik kesin yeneriz, 2 atar 1 sayarız mantığında yaklaştıkça daha çok #yönetimistifa başlıkları açar, her gün bir başka kişinin kellesini almak isteriz.
    bu bağlamda bize yeni bir ders daha veren young boys takımına da şampiyonlar liginde başarılar, zira bizim gibi helva kıvamlı orta sahalara sahip takımlarla karşılaşmadıklarında ne durumda olacaklarını ilgiyle takip ediyor olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın