• 259
    şampiyonlar ligi 2024-2025 sezonu playoff turunda galatasaray'ımızı basit bir şekilde paramparça eden takım. sahanın merkezinde, özellikle orta sahada biraz yakın durarak ve karşılama sorunu yaşayan bir oyuncumuzun üzerine her fırsatta uzun topu yollayıp sprint antrenmanı yaparak 180 dakika boyunca galatasaray taraftarına "aman aman aman" çektirmeyi başardılar.

    180 dakika sonunda aggregate skorun 4-2 olması galatasaray adına şanstır. bu taktiği birinci felsefe olarak benimseyip sezon boyu kullanabilecek kadar kaliteli ayakları olsaydı bu toplam skorun çift haneleri görmesi işten bile değildi.

    şampiyonlar ligi'nde karşısında formsuz bir kalecisi, formsuz iki tane stoperi, defansif özelliği olmayan kanat bekleri, ve koca orta sahasında defansiz özelliğe sahip tek bir futbolcusu bulunan bir takım çıkarsa belki yine bir şov yaparlar. onun dışında ilerleyebileceklerini sanmıyorum.

    takım ortalaması 10 santim kısa olup inadına havadan orta yapmaya çalışıp 2 metre ötede karşılayan kanat bekine topu vurup kaybedip mütemadiyen kontra yeme gerzekliğini unutmuş değilim. sanırım bunu 180 dakika boyunca inatla deneyen bizden başka takım olamaz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın