• 765
    başından sonuna kadar düzgün ilerleyen hiçbir adımı olmadı. bir ismi almaya çalışıyoruz olmayınca tamamen onun oynadığı futboldan alakasız başka bir isme yöneliyoruz. e takımın ihtiyacı o mu bu mu?

    mesela jelert. hem de 11 milyon euro. yahu bu transferi isteyen, onay veren, para veren herkes iş bilmezdir. 2024 model tarık çamdal olacak göreceksiniz.

    sara. 23 milyon euro. maçlardan ilk çıkan oyuncu:) iyi topçu ama 23 milyon euroya ben bütün takımı komple değiştiririm. yuh ki ne yuh.

    bu takıma en acil ihtiyaç sert ve kalıplı 6 numaraydı. çok özel biri olmasına gerek yok, hamal olsun yeterdi. mehmet topal gibi ya işte. geçiş hücumlarında sağlan dursun, torreira da önde hücum pres yapsın. bu kadar bile futbol aklı yok takımda.

    zaha, ziyech 433 oyuncusu. bunlardan kanat olmaz. bunu anlamak için daha kaç maç geçmesi gerekiyor.

    apo ölmüş, muslera kafa gitmiş, ya bu takıma ne olmuş böyle. yemin ediyorum torreira ve sanchez gitsin bu takım ilk 3'e giremez.

    şampiyonlar ligine katılamadık para yoku kabul etmiyorum. beşiktaş kaç yıldır final mi oynuyor da bu paraları harcıyor.

    apo, köhn, zaha, nelson gider. adam gibi bir stoper, sadece 1 stoper gelir sanchez ile tandem yapar, yedekler metehan ve kaan olur. sol bek sağlam defans yapan biri gelir. jelert elimizde patladı, satamazsın da, kontratı bitene kadar linnes gibi takılır sonra gidet memleketine.

    orta sahaya sert bir 6 numara alınır. torreira ve sara ile 3 lü orta saha oynarız. barış sağda kerem solda icardi veya batşuai de ilerde.

    özet geç diyenler için para yok vs anlamam, sol bek, stoper ve sert bir 6 numara gelir, köhn, apo, nelson ve zaha gider.

    yoksa önce teknik ekip sonra yönetim gider.
App Store'dan indirin Google Play'den alın