• 27
    milliyet kaynaklı habere göre kendisine karşıymışız!

    --- alıntı ---

    6+4'e karşıyız

    avrupa şampiyonlar ligi'ne kalamayarak önemli bir gelir kaybına uğrayan galatasarayımız'da uygulamaya konulan sıkı bütçe politikası, yabancı oyuncu transferini doğrudan etkileyecek.

    futbol federasyonu'nun yabancı oyuncu transferi konusunda önceki gün sürpriz şekilde çıkardığı 6+4 hakkını kulüplerin nasıl kullanacakları merak konusu olurken sarı-kırmızılılar kararını verdi. yeni sezon için iddialı ve geniş bir kadro oluşturmak üzere çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren sarı-kırmızılı yönetim yabancı sayısının artırılması ile ilgili kararın özellikle mali açıdan kulübe ek yük getireceğini düşünerek tribünde oturacak iki oyuncu transer etmeme kararı aldı.
    elano samba yaptı! işte golü!

    ipler cim-bom'un elinde

    futbol federasyonu'nun kulüplere 10 yabancıyla sözleşme yapma hakkı vermesi bazı oyuncularıyla problem yaşayan galatasaray'ı sevindirdi. kaleci leo franco'nun sözleşmesini tek taraflı fesh etmeye çalışan sarı-kırmızılılar alınan karar sonrası ipleri eline geçirdi.

    yıllığı 1.4 milyon eurodan iki yıl daha sözleşmesi bulunan arjantinli file bekçisini cim-bom, gözden çıkarmış, ancak franco şu ana kadar gitmek yönünde net bir adım atmamıştı. sözleşmesinin tek taraflı fesh edilmesi durumunda iki yıllık alacağının tazminat olarak ödenmesini isteyen franco'nun bu talebi nedeniyle zorunlu olarak kadroda tutmayı düşünen sarı-kırmızılılar, bu gelişme sonrası alıcısı çıkmaması durumunda da arjantinli'yi elinde tutacak.

    --- alıntı ---

    http://www.webaslan.com/...e-karsiyiz/?ref=ABM3
App Store'dan indirin Google Play'den alın