resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 5548
    yıldız gibi davranmak yerine işini yapıp basit oynasin. onun fark yaratan özelliği mücadelesi, gücü ve hızıydı. o sayede formayı aldi. onları bireysel istatistik için kullanmaya kalkmak yerine ya da hadi daha iyi niyetli olalım, skor yapmak için kullanmaya kalkmak yerine sadece takıma faydalı olmak için kullanırsa takıma faydalı olur. ben yıldız oyuncuyum tribine girip ekstra şeyler deneyip basit oynamayinca katkısı kadar zararı da oluyor takıma.

    27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçında jalert'e basit bir topu yuvarlamak yerine eveleyip geveledi topu ve kontra yedik. kerem de böyle başlamıştı bugün taraftarın bir kısmı iyice tahammülsüz ona karşı. kendisinin de akıbeti farkli olmaz böyle devam ederse.

    kendisini çok seviyorum, girin bakın herkes eleştirirken ben potansiyelini övmüşum ama kendisinde yıldız olacak bir potansiyel yok. o oyun aklı, o ince düşünce, o saha görüşü yok. olanı parlatırsa kalburustu bir oyuncu olur, iyi de para kazanır, yıldız tribine girerse 1 2 seneye sıradanlaşır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın