resim
Mario Hermoso Canseco
Takım:Roma
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 27
    çok yüksek maaş beklentileri olduğu söylenen stoper.

    özellikle doğru ya da yalan ilgimiz olduğuna yönelik haberler çıkınca atletico madrid taraftarlarının kendisi hakkındaki yorumlarını okudum. (reddit ve atletico madrid forumları üzerinden) açıkçası düzenli olarak atletico madrid maçlarını seyretmediğim için bireysel olarak genel ve net bir yorum yapmam yanlış olacaktı. bu yüzden oyuncuyu düzenli izleyen kişilerin fikri daha önemli benim adıma. genel olarak aynı görüşler var kendisiyle ilgili.

    birkaç ay önceki yorumlarda uygun ücretle kalması gerektiğini fakat atletico madrid seviyesinde as stoper olarak görmediklerini söylüyorlardı. kalacaksa rotasyonda faydası olacağını düşünüyorlar. (as stoper olarak david hancko yangını yapıyorlar.**) . mario hermoso'nun savunma konusunda atletico madrid seviyesine göre eksik olduğunu düşünüyorlar. oyun kurma konusunda üst düzey iyi olduğunu fakat bunun savunma konusunda zafiyetlerini kapatmadığını söylüyorlar. nadiren de olsa kritik anlarda saatli bomba gibi işler yapıyormuş. tabii bazı taraftarlar bunun atletico madrid orta sahasının yetersizliğinden kaynaklandığını söylüyor. orta saha yeterince hareketli olmadığında ya da oyun kurulumu konusunda sıkıntı yaşandığı yerlerde hermoso sorumluluğu alıyormuş. genel olarak bol bol pasları, oyun görüşü ve topla çıkışları övülüyor. aynı zamanda ister üçlü stoper, ikili stoper isterse oyun içinde beke geçsin hep aynı verimi veriyormuş. genel olarak oyuncunun son dönemi hakkında görüşler bunlar.

    transfer konusunda bol bol beşiktaş'ın beklediğinden az bir maaş teklif ettiğini ve hermoso'nun reddettiğinden bahsettiklerini gördüm. bundan 1 ay önce ise atletico madrid'in oyuncuyla yeniden sözleşme yapmak istediğine yönelik haber vardı. ama 1 ayın öncesine ait haber. durum böyle olunca vazgeçmiş olmalılar ya da maaş beklentisi gözlerine hala çok yüksek geliyor olmalı.

    ayrıca ınter, west ham, napoli ve aston villa gibi takımların ilgisi olmuş ama problem yine istediği ücretlermiş.

    elbette transfer döneminin sonuna yaklaştıkça oyuncunun beklentileri düşecektir. ha düşmezse istediği ücretleri anca arap kulüplerinden bulabilir gibi görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın