• 40
    hocam’ın irlandalılar için çok yerinde ve doğru kullandığı cümle.

    can bedel pr cısı tarafından okan hocaya yöneltilen, finalniteliğibdeki maçlar safsatası tam bir çöplüktür. zaten soru da sormuyor kendi kendine 1 yıl içinde yenildiği bütün maçları bir kefeye koyup yorum yapıyor. sonra “özeleştiri yaptınız mı gergin misiniz?” diyor.

    neyse söylediği ve söylemediği maçları inceleyelim.

    young boys maçı: afedersiniz de bunun nesi final? 180 dakikanın yarısını deplasmanda oynadık. içerde 2-0 rahat yenince bu final maçını kaybetmiş mi olacağız? kim hatırlayacak ilk ayak maçını? geçiniz.

    fener maçı: final maçıyla alakası dahi olmayan bir maç. zaten herkes çok rahat çıktı, ne de olsa bir konya maçı da vardı. asıl final maçı olan konya maçına kalınca galatasaray finali kazandı. geçiniz.

    sparta prag maçı: öncelikle hangi maç? içerdeki maçsa o maçı kazandık. dışardaki maçsa 70.dakikaya kadar tur bizdeydi, kırmızı geldi tur gitti. her 2maçlı elemeye final mi diyeceğiz? böyle bir mantık varsa final maçı olan molde maçını önceki elemeleri niye saymıyoruz da prag maçı sayılıyor? prag’ı geçsek liverpool’a elensek bu sefer prag maçı final sayılmaz ama değil mi? geçiniz.

    kopenhag maçı: öncelikle hangi maç? içerdeki mi, dışardaki mi? grup maçı nasıl final maçı olabiliyor? bana kalırsa içerdeki maç daha büyük önem taşıyordu ve yenemedik bu yüzden aralık ayında dezavantajlı bir şekilde sahaya çıktık. kısacası 5 tane grup maçından sonra son maça final demek kadar saçma bir şey yok. geçiniz.

    beşiktaş maçı: evet final işte bu. oynadık ve rezil olduk ve finali kaybettik. galatasaray bu maç dışında gerçek anlamda final diyebileceği 2 maç daha oynadı, biri u19 maçı biri de konya maçı. diğer bütün maçlar bir sürecin parçasıydı. iyisiyle kötüsüyle geldi geçti. hiçbirini diğer maçlardan bağımsız ele alamazsınız. ama can bedel gibi pr yapma peşinde koşuyorsanız ve okan hoca’yı sevmiyorsanız her şeyi istediğiniz noktaya çekebilirsiniz. başarılar cezasız kalmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın