• 137
    mertens yerine batshuayi, cezalı abdülkerim yerine kaan bekliyorum. hatta barış sağ bek, ziyech 11 de bekleyebiliriz. sol bek o zaman jelert de olabilir. eleştirilerin geldiği ekstra orta saha noktasında okan buruk bence bu tartışmayı kapattı. bu yüzden bu konuyu polemik konusu haline getirmeye bu maç özelinde artık gerek yok.

    maç boyu en az 2 fark arayacağımızdan dolayı hoca bence kendince makul olan bu riski alacak ve maça böyle 4-4-2 başlayacak. young boys kesinlikle ilk maç gibi oynayacak: uzun toplar, direkt futbol, hızlı çıkışlar ve sert bir takım. başka şansları da yok. teknik kalitesi yeterli olmayan her takım sahada bu kaosu ve mücadeleyi ister. burada galatasaray'ın ne yapacağı daha önemli. galatasaray 4-4-2 de oynasa bence topu yere indirmeli, kompakt oynamalı ve teknik kalite farkını hissettirmeli. ilk maçtaki senaryodan olabildiğince uzaklaşmalıyız.

    işin taktiksel boyutu bir yana galatasaray oyuncularına ne olursa olsun güveniyorum. kaliteli, karakterli ve tecrübeli bir takımız. young boys bizim boğarak yenmemiz gereken takımlardan biridir. young boys bizim eleneceğimiz rakip olamaz. galatasaray sadece gereğini yapmalıdır. ve üstündeki kara bulutları artık dağıtmalıdır. aksini çok konuştuk, artık konuşmak bile istemiyorum.

    taraftara ve tribüne de çok iş düşüyor.
    dakika 60, maç 0-0, paniğe gerek yok. hala tur ortada.
    dakika 40, maç 2-0, öndeyiz. tribün rehavete girmemeli.
    dakika 10 maç 0-1, gerideyiz. sakin, hala 2 gol atabiliriz.
    tribün young boys'u baskı altına almalı, galatasaray'ı değil.
    takım çok gergin de olabilir, aman dikkatli olmak lazım.

    biz şampiyonlar ligi takımıyız. her zaman buyduk ve bu olacağız. yeni formatta da inşallah yerimizi alacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın