resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Atalanta
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 4221
    1.90 boyu var, pasaportu italyan, şahane bir fizik, güçlü ve boyuna rağmen hızı yüksek, gayet yakışıklı ve çok iyi bir sol ayağı var. bütün bu özelliklere sahip olup real madrid forması giymemesi tamamen zeka seviyesiyle alakalı.

    çok zeki bir futbolcu olmasına bile gerek yoktu hatta ortalama zekaya bile sahip olsa bu yaşı altyapısı ve sahip olduğu özelliklerle dünya çapında bir oyuncuya dönüşürdü. geçirdiği çarpraz bağ sakatlıklarından sonra az buçuk futbola döndüğü ilk duraktan ise kaçarak gitti.

    sadece geçen sezonki şampiyonlar ligi maceramızda bile kadroda bulunsa kariyeri real bayern olmasa bile en azından bir basamak yükselirdi ama bunu bile değerlendirebilecek vizyona sahip değil. atalantanın kariyeri açısından son şansı olduğunu düşündüğüm futbolcu.

    ekleme: 2024 ağustos itibariyle italyanın kendi tarihine göre o kadar zayıf bir jenerasyonu var ki zaniolo kendi potansiyelini yakalamış bir futbolcu olsaydı şu an italya milli takımının en büyük yıldızı ve markası olurdu. muhtemelen de 30lu yaşlarına kadar bu itibarla futbol oynardı. gerçekten onun adına yazık olmuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın