resim
Ali Acun Ilıcalı
Görev:Asbaşkan
Takım:Hull City
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 1121
    açık ve beyan edilmiş şekilde şike yaptığı tasdik edilmiş bir kulübün asbaşkanı olarak konuşmaktadır. bir yalanı yüz kere tekrar ederseniz buna inanırlar. peki, biz, gerçeği, açık ve beyan edilmiş gerçeği niye söylemiyoruz?
    "şike yaptığı uefa tarafından açık ve beyan edilmiş malum camia" demek zor mu?

    ölü üzerinden bile nefret kusacak, ayrıştırıcı dil kullanacak ve kitleleri daha da öfkeyle hareket ettirecek cümleler kuran birileri ile hala iyi niyetle, cümleleri seçerek, ezeli ve ebedi rakibimiz diyerek mücadele etmek zor.

    karşımızda kötülük var. örgütlü kötülük. baba oğul camiası bunlar artık. iki ayrı kulüp de değil. tek bir nefret objeleri var. tüm topluma tek bir kulübü terörize etmek istiyorlar. empoze etmeye çalıştıkları şey; 14 yıl sonra gelen bütün başarılarımızı, şikeyle; ve adi, aşağılık, cumhuriyet, mustafa kemal düşmanı bir tarikatla adımızı yan yana getirmek... ilmek ilmek örüyorlar, baba oğul camiası.

    daha ne kadar susacağız?
    yalanlar üzerinden tarih inşa edenlere karşı, gerçekleri; ayan beyan ortada olan gerçekleri, ne zaman yüzlerine vuracağız?

    başkan. yönetim. hoca. futbolcu. orada kimse yok mu? son 30 senelik zenginliği, şatafatlı hayatı, garip olan bu zata, kimse bir şeye demeyecek mi? adnan oktar'ın müridi bu zat, kim ki, galatasarayımıza hadsizce dil uzatır? açık ve beyan ederek herhangi bir kurumsal açıklamaya "açık ve beyan edilmiş şekilde şike yaptığı tasdik edilmiş malum camia ve onun tc mahkemeleri tarafından aynı şekilde açık ve beyan edilmiş şekilde terör örgütü bir tarikat ile birlikte bağlantısı olduğu bilinen bu zatın" diye başlamak çok mu zor?

    bir yalanı, yüz kere söylerseniz, kitleniz, buna inanır.
    peki, biz, gerçeği, açık ve beyan edilmiş gerçeği söylemekten niye imtina ediyoruz!

    bir galatasaraylı olarak, galatasarayımıza yapılan bu çirkin, ucuz ve ahlaksız saldırılardan sıkıldım. galatasaray'ı yönetenler, eski-yeni fark etmez, tek bir yumruk olarak, bu; şikeci-tarikatçı-atçı camialar hakkında, ivedilikle ve anlayacakları dilde konuşmalarını talep ederim.

    galatasaray adına arz ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın