• 26
    bazen sessiz kalmak gerektiğini bana öğretmiş olan kampanyadır efendim. ne yalan söyleyeyim, ilk okuduğumda bana çok anlamlı gelmedi. üstün körü okumuştum, mesai saati idi çünkü. bir de insanımızın filistin konusundaki provakatörlüğünü ( dikkatinizi çekerim, hassasiyet demiyorum, çok farklı şeyler) biraz da çekinerek izliyorum. bizler öyle değiliz ama birçok insan bu ülkedeki "din" benzerliği sebebi ile gaz, olan biten her şey masum gelmiyor işte, o sebeple yapılan yardım kampanyalarına da hem bir ihtiyatla yaklaşıyorum, bu kampanya da onlardan biri.

    lakin oturdum düşündüm, dünyayı kurtarmıyoruz, hali hazırda bir arkadaşımız zaten oraya gidiyor, hepsi bu işte. ne olmuş bu sefer de kıyafet değil de forma oluversin, sanki o kıyafet değil mi? sokakta top koştururlarken üzerlerine giydiklerinde sevinmeyecekler mi?

    filistin'e zaten yardım akıyor, bizim elimizden gelen birkaç gülücük elde etmek ise hay hay.

    o kadar eminim ki, bir fenerbahçe platformundan birisi gelip, ya gelin birleşelim, iki takımın da formalarını yollayalım diye, buradaki insanların bir çoğu bu iyi niyete olumlu yaklaşırlardı.

    ama burası da galatasaray sözlük, ya ne yollayacaktık, sadece sevindirme amaçlı bir eylem bu, elbette bizi temsil eden bir şeyler olacaktı. ve zaten yapılan da küçücük bir gruba, küçücük bir iyilik, diğer platformlardaki eleştiriyi anlayabilmek mümkün değil. 5-10 çocuğa forma gönderilecek ve de haklı olarak bunu kendi ortamımızda başlık açarak, olay sekmesine ekleme yaparak duyuruyoruz.

    bu sözlük doğuya koliler de gönderdi, yaşlıları da ziyaret etti. ve bunları taraftar kimliklerinden önce insan kimlikleri ile yaptı burdakiler.

    elmaları, armutları karıştıranların önce gözlük camlarını temizlemesi gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın